Het team GZ-psychologen in Nijmegen en Utrecht

De GZ-psychologen bij Absolute Psychologen in Nijmegen en Utrecht kunnen goed aansluiten bij een veelheid van problemen waarvoor mensen zich aanmelden. Vanwege de brede expertise in psychologische problemen en behandelmethoden wordt een behandeling op maat geboden. Zo krijg je de behandeling die bij jou past en ben je snel geholpen.

NEEM CONTACT OP

drs. Johan Palé | GZ-psycholoog

BIG-nr. 69918180525

In mijn aanpak als GZ-psycholoog zal je merken dat ik in mijn communicatie open en duidelijk ben. Ik combineer graag verschillende psychologische interventiemethoden als ik denk dat dit beter aansluit op je problemen en hulpvraag. Ik durf ook gerust met zorgvuldigheid buiten de bekende paden tot oplossingen te komen en waar nodig de vinger op de zere plek te leggen als ik denk dat je daarmee vooruit zult komen. Ik ben erop gericht dat we een goede basis vormen om samen te kunnen werken. Het resultaat van een psychologische behandeling komt voort uit hard werken, waarbij ik mijn rol serieus neem om je daarin bij te staan. Daar kun je op rekenen.

Sinds 2006 heb ik professioneel gewerkt binnen verschillende grote GGZ- en verslavingsinstellingen. Ik heb gezien dat binnen instellingen te veel beheersing wordt toegepast op behandelbeleid en personeelsbeleid wat uiteindelijk ten koste gaat van de kwaliteit van zorg en zelfs het welzijn van cliënten. Ik heb Absolute Psychologen opgericht zodat cliënten kunnen ondervinden dat bij een degelijke bedrijfsvoering en een goede selectie van psychologen, een behandeltraject echt anders kan. De cliënten bij Absolute Psychologen worden behandeld naar hun bestaansrecht.

Heb je een vraag of ben je benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Ellen Broer MSc | GZ-psycholoog

BIG-nr. 79932001225

Sinds juni 2023 ben ik werkzaam bij Absolute Psychologen als GZ-psycholoog. In mijn werk als GZ-psycholoog sta ik voor transparantie en een persoonlijke benadering. Mijn stijl hierin is bevragen, iemand aan het denken zetten en passende handvatten geven met als doel om iemand in zijn eigen kracht te zetten. Ik ben de steun en helpende hand die jij nodig hebt. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig genoeg voelt om open te zijn over wat er speelt. Ik bied hierin duidelijkheid, vertrouwen en werk vanuit een gelijkwaardige relatie. Mijn streven is samen te werken en voor jou een nieuwe persoonlijke toekomst te creëren.

De visie van Absolute Psychologen past goed bij mij. Er heerst een prettige, huiselijke en toch professionele sfeer met nauw contact tussen mij en mijn collega’s. Net als ik, staan Absolute Psychologen voor maatwerk en een persoonlijke benadering, waarbij de cliënt, jij, centraal staat.

Ben je nieuwsgierig of wij iets voor je kunnen betekenen, schroom niet om contact op te nemen. Vragen stellen mag altijd! Wij staan je graag te woord om te kijken of wij een passende plek voor jou kunnen zijn.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Lisanne Delmee MSc | Psycholoog

Sinds mijn toetreding tot Absolute Psychologen in augustus 2023, vervul ik mijn rol als psycholoog met toewijding en passie. Mijn benadering wordt gekenmerkt door een combinatie van empathie, transparantie en het leveren van maatwerk. Daarbij blijf ik de persoon achter de klachten zien, waardoor jij je comfortabel voelt om je open te stellen. Ik werk graag op een warme en objectieve manier, waarbij ik oplossingsgericht jouw situatie bekijk en beoordeel wat je nodig hebt om persoonlijke groei te realiseren. 

Ik voel mij thuis in de visie van Absolute Psychologen, waar een prettige en huiselijke sfeer hand in hand gaat met een focus op maatwerk en persoonlijke groei. Net als ik, staat Absolute Psychologen voor de uniekheid van elk individu en de kracht van een persoonlijke benadering voor positieve verandering. Ik geloof in het versterken van de innerlijke kracht van mensen en ik ben gedreven om dit te bereiken met hulp van een diversiteit in maatwerk therapievormen die wij verlenen.

Wil jij ontdekken hoe wij iets voor jou kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen. Samen kunnen we bekijken hoe we jouw welzijn en groei centraal kunnen stellen binnen Absolute Psychologen.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Absolute Psychologen Nijmegen

Oranjesingel 28

6511 NV Nijmegen

AANMELDEN NIJMEGEN

Absolute Psychologen Utrecht

Oorsprongpark 7

3581 ET Utrecht

AANMELDEN UTRECHT