Het team GZ-psychologen in Nijmegen en Utrecht

De GZ-psychologen bij Absolute Psychologen in Nijmegen en Utrecht kunnen goed aansluiten bij een veelheid van problemen waarvoor mensen zich aanmelden. Vanwege de brede expertise in psychologische problemen en behandelmethoden wordt een behandeling op maat geboden. Zo krijg je de behandeling die bij jou past en ben je snel geholpen.

NEEM CONTACT OP

drs. Johan Palé | GZ-psycholoog

BIG-nr. 69918180525

In mijn aanpak als GZ-psycholoog zul je merken dat ik in mijn communicatie open en duidelijk ben. Ik combineer graag verschillende psychologische interventiemethoden als ik denk dat dit beter aansluit op je problemen en hulpvraag. Ik durf ook gerust met zorgvuldigheid buiten de bekende paden tot oplossingen te komen en waar nodig de vinger op de zere plek te leggen als ik denk dat je daarmee vooruit zult komen. Ik ben erop gericht dat we een goede basis vormen om samen te kunnen werken. Het resultaat van een psychologische behandeling komt voort uit hard werken, waarbij ik mijn rol serieus neem om je daarin bij te staan. Daar kun je op rekenen.

Sinds 2006 heb ik professioneel gewerkt binnen verschillende grote GGZ- en verslavingsinstellingen. Ik heb gezien dat binnen instellingen te veel beheersing wordt toegepast op behandelbeleid en personeelsbeleid wat uiteindelijk ten koste gaat van de kwaliteit van zorg en zelfs het welzijn van cliënten. Ik heb Absolute Psychologen opgericht zodat cliënten kunnen ondervinden dat bij een degelijke bedrijfsvoering en een goede selectie van psychologen, een behandeltraject echt anders kan. De cliënten bij Absolute Psychologen worden behandeld naar hun bestaansrecht.

Heb je een vraag of ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Absolute Psychologen Nijmegen

Oranjesingel 28

6511 NV Nijmegen

AANMELDEN NIJMEGEN

Absolute Psychologen Utrecht

Oorsprongpark 7

3581 ET Utrecht

AANMELDEN UTRECHT