Absolute Psychologen tegen Pesten & Trauma op middelbare scholen

 

Absolute Psychologen Nederland organiseert in 2023 een project op het gebied van pesten en trauma op middelbare scholen. Wij zullen gedurende het hele jaar educatie, lezingen en gastlessen gaan geven op middelbare scholen om bewustwording te creëren bij scholieren over pesten en trauma en dit tegen te gaan. Wij zullen scholieren op leerzame en toegankelijke manier een inkijk geven in onze praktijkervaringen uit de GGZ. De schade die pesten en trauma aanricht op de ontwikkeling in de volwassenheid komt hierbij aan bod, op het gebied van bijvoorbeeld het vormen van een eigen zelfbeeld, relaties, seksualiteit, werk en de psychische gezondheid in het latere leven.

Absolute Psychologen Nederland is deskundig in het behandelen van zelfbeeldproblemen, faalangst, sociale angst, depressie, trauma en andere psychische problemen die voortkomen uit pesten van vroeger. 

Aangezien wij erin geloven dat de aandacht hiervoor op middelbare scholen belangrijk is omdat dit samenhangt met veel psychische klachten die wij zien in onze praktijk, is het onze missie om dit onderwerp op scholen vanuit onze praktijk-invalshoek te belichten. Dit project bestaande uit educatie, lezingen en gastlessen wordt voor scholen vrij van kosten verzorgd.

Als middelbare scholen hier interesse in hebben, zijn zij welkom om contact op te nemen. Wij kunnen vrijblijvend met elkaar in gesprek gaan voor een kennismaking en om de wensen te bespreken. Uiteraard worden middelbare scholen in Nederland actief door ons benaderd vanuit dit project Pesten en Trauma op middelbare scholen.

---

Absolute Psychologen Nederland organiseert jaarlijks op thema projecten. Wij tonen onze betrokkenheid in het psychisch welzijn van mensen door hen niet alleen individueel te helpen in onze eigen spreekkamers. Wij helpen ook door in te steken in een bredere maatschappelijke context. Wij voelen ons betrokken in maatschappelijke onderwerpen die van waarde zijn voor de ontwikkeling van het psychische welzijn. Op basis van evidentie en praktijkervaringen worden thema's uitgekozen en dragen wij een steentje bij in een maatschappij die meer staat voor gezondheid, geluk en groei.

NEEM CONTACT OP

Absolute Psychologen Nijmegen

Oranjesingel 28

6511 NV Nijmegen

AANMELDEN NIJMEGEN

Absolute Psychologen Utrecht

Oorsprongpark 7

3581 ET Utrecht

AANMELDEN UTRECHT