Vacature Psycholoog in Nijmegen

SOLLICITEER

Vacature | basispsycholoog in Nijmegen (VACATURE GESLOTEN)

Sluitingsdatum tot solliciteren: 31 juli 2023

Absolute Psychologen Nederland is op zoek naar een nieuwe basispsycholoog!
Wij zijn op de locatie Nijmegen op zoek naar een nieuwe basispsycholoog met de nodige nieuwsgierigheid en enthousiasme. Kom jij ons team versterken en meehelpen bouwen aan een onderscheidende psychologenpraktijk?

WIe zijn wij?

Absolute Psychologen is een groeiend en onderscheidende psychologenpraktijk met een enthousiast en vooruitstrevend werkklimaat. Sleutelwoorden zijn duidelijkheid en veiligheid, op de werkvloer en naar onze cliënten. Onze psychologen komen tot hun recht in het uitoefenen van psychologische behandelingen en zij weten de juiste snaar te raken bij hun cliënten. Wij creëren bij onze cliënten aansluiting en impact door duidelijkheid te bieden over wat we doen en kunnen, én dit ook waar te maken. Wij hebben een breed aanbod aan individuele behandelingen en groepstherapieën (denk aan CGT, EMDR, schemagerichte therapie, ACT, EFT relatietherapie). Wij zijn erop gericht maatwerk te bieden, en dat betekent ook vaak dat meerdere behandelinterventies aan bod kunnen komen in een behandeling. Niet onbelangrijk, de administratieve lasten zijn laag, waardoor de werkdruk gezond blijft, en onze psychologen zich grotendeels kunnen focussen op de plezierige inhoud. 

Wie zoeken wij?

Jij bent een zorgprofessional/psycholoog die zijn of haar enthousiasme graag inzet in psychologische behandelingen. Cliënten en hun problematiek intrigeren en motiveren jou om hen de beste behandeling op maat te geven. Wij werken graag met betrokken en doortastende psychologen die in hun werk in staat zijn tot authenticiteit, zorgvuldigheid en durf. We bieden in onze praktijk veel mogelijkheden om te leren zodat je als zorgprofessional kunt groeien.

Wat vragen we van jou?

 • Universitaire afgeronde opleiding tot psycholoog
 • In het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD)
 • Ervaring met cognitieve gedragstherapie, en eventueel EMDR
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Naast gebruikmaking van intercollegiaal overleg, ook goed in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken
 • Reflectief vermogen, betrouwbaarheid in contact met cliënten en collega's, aandacht voor zelfzorg en een veilige aanspreekcultuur binnen een enthousiast team dat elkaar op een gezonde wijze wil stimuleren
 • Werklocatie in Nijmegen


Wat ga jij doen?

 • Het verrichten van intakes, diagnostiek en individuele behandelingen op maat. Je ziet cliënten zoveel mogelijk van begin tot eind (van kennismaking/intake tot afronding behandeling), om duurzame en effectieve werkrelaties op te bouwen met je cliënten. Je verricht de werkzaamheden onder eindverantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog
 • Als je interesse hierin is, de mogelijkheid om samen met een collega groepstherapieën te geven (een groepstherapie voor jong volwassenen)
 • Deelname aan een teamintervisie om elkaar te kunnen inspireren en elkaars kwaliteiten te benutten

Wat bieden wij jou?

 • Een professionele werkomgeving waarin er aandacht is voor jouw kwaliteiten, in een vooruitstrevende praktijkonderneming
 • Korte lijnen met collega’s, met onderlinge openheid en ruimte voor inhoudelijk en ontspannen contact
 • Je kunt actief meedenken over de inhoudelijke groei en koers van de praktijk 
 • Een aanstellling voor 12-36 uur per week, met zicht op een vaste aanstelling
 • Inschaling en salariëring conform CAO GGZ, met vakantiegeld, een 13e maand, een degelijke pensioenregeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Stimulans en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met teamintervisie en scholing binnen het vakgebied om jezelf eventueel een nieuwe behandelinterventie aan te leren
 • Aandacht voor teambuilding en borrels
 • Lage administratieve lasten en een gezonde werkdruk
 • Een prachtige werklocatie in Nijmegen, waarin je in een ruime en warme spreekkamer jouw cliënten kunt zien
   

Wat nu verder?

Houd rekening met de sluitingsdatum tot solliciteren! Die is op 31 juli 2023. Je kunt tot deze datum reageren op deze vacature.
Stap 1: Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun cv en motivatie in een brief per e-mail sturen aan:  johan@absolutepsychologen.nl, ta.v. Johan Palé (praktijkhouder/GZ-psycholoog)
Stap 2: Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie op je brief en er wordt binnen 10 dagen een solliciatiegesprek gepland op de locatie Nijmegen. Je krijgt tijdens het sollicitatiegesprek tevens een rondleiding in onze praktijk.
Stap 3: Als er na het solliciatiegesprek een goede match is, word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek.
Stap 4: Je contract wordt in orde gemaakt.
Stap 5: Je kunt starten in ons team!

Voor verdere vragen, kun je gerust contact opnemen met de praktijkhouder Johan Palé via johan@absolutepsychologen.nl of telefoonnummer 06-19773846.

Absolute Psychologen Nijmegen

Oranjesingel 28

6511 NV Nijmegen

AANMELDEN NIJMEGEN

Absolute Psychologen Utrecht

Oorsprongpark 7

3581 ET Utrecht

AANMELDEN UTRECHT