Cliëntervaringen


Esther (37)
''Ik heb mijn behandeltraject bij Absolute Psychologen met voldoening afgerond. Toen ik me aangemeld had liep ik vast met een gebrek aan zelfvertrouwen en had ik moeite om mensen te vertrouwen. Dit gaf mij veel spanningen. Mijn relatie heeft daar ook veel onder geleden. Daar zat veel onverwerkte trauma onder. Ik heb ruimte gekregen om over mijn trauma's te kunnen praten, iets wat ik altijd vermeden heb. Inmiddels heb ik mijn trauma's goed verwerkt met hulp van EMDR en schematherapie. Ik kan onder druk nu veel beter voor mezelf opkomen. Ik sta weer sterker in mijn schoenen en mijn relatie is weer iets in mijn leven waar ik blij mee kan zijn.''

Leon (42)
''Absolute Psychologen heeft met Johan Palé een zeer deskundig en professionele psycholoog in huis die een breed scala aan methoden en technieken toepast in zijn één op één gesprekken en in groepstherapieën. Dit alles gebaseerd op veiligheid en vertrouwen. Voor mij heeft de directe aanpak, begeleiding en sturing op confrontaties met mezelf met behulp van groepstherapie, gezorgd voor een bewustwording en inzicht van mijn gedrag. Gedrag dat door het verleden is bepaald heeft invloed op je primaire gedraging nu. Door daarmee aan de slag te gaan kun je vaste patronen uit het verleden doorbreken. Het geeft je de mogelijkheid om anders naar jezelf en je omgeving te kunnen kijken. Ieder mens heeft een karakter met eigen identiteit en dat mag er zijn, daar wordt je mee geholpen!''

Conny (59)
''Vanaf het eerste gesprek heb ik mij gehoord gevoeld en kreeg ik alle ruimte om te vertellen wat ik in mijn leven doorlopen heb en wat nog bij mij knaagt. Dat had ik nodig. Ik heb concrete adviezen gekregen hoe om te gaan met de problemen die spelen in mijn relatie en familie en het viel niet mee om dit op te volgen. Ik ben nog niet klaar hiermee, maar ik heb met de steun van de psycholoog bij Absolute Psychologen wel ervaren hoe het is om het eens over een andere boeg te gooien, in plaats van steeds weg te duiken voor problemen. Ik weet wat ik moet doen en ik ga hier zeker mee door. Ik ben dankbaar dat ik mijn therapie bij Absolute Psychologen heb gevolgd.''

Stefanie (24)
"Ik ben erg tevreden over de hulp die ik heb gehad bij Absolute Psychologen. Er is altijd zorgvuldig gekeken naar wat ik nodig heb om mijn proces te bevorderen. En niet, zoals eerdere ervaringen, wat er binnen het aantal ingeplande sessies past. Ik kan wel zeggen dat de klachten waarmee ik begon, vrijwel allemaal zodanig zijn verholpen dat ze mijn leven niet meer belemmeren."

Kristel (38)
''Dankzij Johan is het mij gelukt om weer zin te krijgen in het leven en ik de regie weer in eigen handen heb. Johan weet de kern van de problematiek goed te raken en je voelt je gehoord. Het traject doe je samen als team en dat geeft zelfvertrouwen. Tevens is er een prettige en individuele sfeer. Ik ben er nog niet helemaal, echter is mijn zelfbeeld vele malen beter en heb voldoende tools meegekregen om de toekomst weer zonnig tegemoet te zien. Dank je wel Johan.''

 

NEEM CONTACT OP

Onze GZ-psychologen bieden therapie bij:

Angstgedachten
Stress / overspannenheid
Snel boos worden / prikkelbaarheid
Posttraumatische stress stoornis (PTSS)
Slaapproblemen

Depressieve gevoelens
Trauma na aangrijpende gebeurtenis
Paniek
Autisme
ADHD

Rouw / verlies van een dierbare
Burn-out
Eetproblemen
Werkproblemen
Relatieproblemen

Hoe ziet een behandeltraject er uit?

Tijdens een eerste telefonische screening met de psycholoog bespreek je kort jouw hulpvraag. Er kan gelijk een intakegesprek worden ingepland met de psycholoog die je op dat moment gesproken hebt.

De GZ-psycholoog zal tijdens de intake nader kennis met je maken en dieper in gaan op je klachten, problemen en wie je nog meer bent. De GZ-psycholoog beantwoordt tevens de vragen die jij hebt. Daarnaast wordt er samen een inschatting gemaakt of er een goede basis is om een therapietraject te starten.

Op basis van je klachten, problemen en hulpvraag maakt de psycholoog van Absolute Psychologen een behandelplan op maat waarin verschillende therapievormen ingezet kunnen worden.

De psychologen maken gebruik van o.a. de volgende therapievormen:

Cognitieve Gedragstherapie
Traumabehandeling
EMDR
Schematherapie
EFT partnerrelatietherapie
Mindfulness
ACT (acceptance and commitmenttherapie)
Groepstherapie
Interpersoonlijke psychotherapie
Oplossingsgerichte therapie

 

Individuele therapie, relatietherapie en groepstherapie in Nijmegen en Utrecht

Absolute Psychologen in Nijmegen en Utrecht bieden naast individuele therapie en relatietherapie voor jou en je eventuele partner, ook groepstherapie. Binnen een groep mensen met overeenkomstige problematiek, kunnen ervaringen met elkaar gedeeld worden. Door herkenning van problemen, en aanwijzingen die gegeven worden door de therapeut, kan een verbetering plaatsvinden in het dagelijks leven.

De verschillende groepen hebben eenieder een thema waar mensen op vastlopen die centreren rondom het omgaan met emoties, het komen tot daadkracht, het beter opkomen voor jezelf en het verbeteren van het zelfbeeld.

NEEM CONTACT OP

Absolute Psychologen Nijmegen

Oranjesingel 28

6511 NV Nijmegen

AANMELDEN NIJMEGEN

Absolute Psychologen Utrecht

Oorsprongpark 7

3581 ET Utrecht

AANMELDEN UTRECHT