Kosten en vergoeding Psycholoog Nijmegen & Utrecht

De psychologische hulp die Absolute Psychologen verleent, wordt vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering. Absolute Psychologen heeft met meerdere zorgverzekeraars een contract waarbij de kosten 100% vergoed wordt bij je zorgverzekeraar. In dat geval zal dan alleen het eigen risico door je zorgverzekeraar in rekening worden gebracht.


Tarieven psycholoog | losse consulten

Psychologische therapie per consult (45-60 minuten) €160 per uur

EMDR-consult (60-90 minuten) €160 per uur

Partner-relatietherapie (60-90 minuten) €137,50 per uur

De genoemde tarieven zijn per uur, inclusief voorbereiding en verslaglegging en vrijgesteld van btw. De duur van het consult kan in overleg met jou korter of langer zijn wanneer dit passend is.

No show-tarief (bij niet verschijnen zonder afmelding, of een te late afmelding d.w.z. binnen 24 uur vooraf aan de afspraak): €75 voor een individuele therapiesessie, €75 voor een relatietherapiesessie, €25 voor een groepstherapiesessie. Het no show-tarief van €75 geldt ook voor intakes (het eerste gesprek). Kosten door no show kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar en komen voor eigen rekening. 

Tarieven psycholoog | coaching

Individuele coaching per consult €150 per uur exclusief 21% btw
(wanneer er geen sprake is van psychologische therapie)

Het genoemde tarief voor een consult is per uur, inclusief voorbereiding en verslaglegging en exclusief 21% btw. De duur van het consult kan variëren afhankelijk van de behoefte in de coaching, en kan in overleg met jou korter of langer zijn wanneer dit passend is.

Voor ondernemers is coaching aftrekbaar. Voor werkgevers kan een offerte op maat worden gemaakt. Tevens kan je mogelijk gebruik maken van een opleidingsbudget zodat je werkgever de kosten kan betalen.

Gegevens voor de zorgverzekering

Absolute Psychologen Nederland B.V.
KVK-nummer: 83208313
AGB-Code praktijkonderneming: 94066357

Absolute Psychologen Nijmegen

Oranjesingel 28

6511 NV Nijmegen

AANMELDEN NIJMEGEN

Absolute Psychologen Utrecht

Oorsprongpark 7

3581 ET Utrecht

AANMELDEN UTRECHT